Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 71,76
I forhold til Danmark

Evers Københavner Mix 1 kg

1 kg. / Panda

Lagerstatus: På lager

3699
3699 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 10875
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Evers Københavner Blanding. Den ultimative bolsjeblanding til hele familien, hvis du graver i spanden er du sikker på, at finde den type bolsje, der lige er noget for dig. Køb bolsje mixet her på Netpris til et godt tilbud og få det bragt til døren, via online grænsehandel. Evers Københavner Blanding indeholder Anis-, mint- og forskellige frugtsmage af banan, pære, appelsin, jordbær, citron, rabarber, fersken, hindbær og ananas bolsjer. sukker, GLUKOSESIRUP,salmiaksalt,citronsyre,salt,aromaer,farvestoffer. energi 1674kj/399kcal fedt 0g kulhydrat 98g protein 0g salt 0,2g Er du interesseret i mere end blot bolsjer, så klik på linket nedenfor for at se mere billigt slik og andre søde sager. Se mere slik her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser