Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 105,96
I forhold til Danmark

Heede Chokofyldte "Schweizerdrops" 900g

0,9 kg. / Heede

Lagerstatus: På lager

3699
4110 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 14295
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Heede Chokofyldte "Schweizerdrops" her til en rigtig billig pris! De her lækre bolsjer med pebermyntesmag med chokoladefyld, og vil passe til alle selskaber og er helt perfekt i en slikskål til fredagssjov eller weekendshygge. Køb Heede Chokofyldte Schweizerdrops på tilbud hos Netpris, hvor vi kun har billige priser. ingredienser: Sukker, GLUKOSESIRUP, påfyldning 9% (pulveriseret sukker, vegetabilsk fedt, kakaopulver, chokolade (sukker, kakaomasse, kakaosmør), emulgator E322), Næringsværdi pr. 100g: Energi 1720kJ / 400 kcal fedt 1,4 g kulhydrater 98g protein 0,5 g saltt 0 g Se også alt det andet slik, som vi har til billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi kun tilbudsvarer og billige priser, så køb nu og slip for turen til grænsen! Se mere slik her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser