Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 47,96
I forhold til Danmark

Havana Club Anejo 7 Anos 40% 1 L

1 liter /

Lagerstatus: På lager

22999
22999 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 27795
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Añejo 7 Años er Cubanernes stolthed og Havana Clubs flagskib, der sætter standarden for lagret mørk rom i hele verden. Sammensat af udvalgte fade med rom, der alle har lagret i minimum 7 år. Den har en flot gylden mahognifarve og en utrolig intens og kompleks bouquet med noter af vanille, sød tobak og moden tropisk frugt. Smagen er silkeblød og fyldig med noter af kakao, vanille, NØDDER og karamelliseret tropisk frugt. Bør nydes rent i et cognacglas. Verdens førende cubanske rom kan spore sin historie tilbage til 1878, og Havana Club fremstilles stadig i dag efter samme stolte traditioner som dengang. Cubanske sukkerrør af fornemste kvalitet bliver presset, og siruppen får lov til at gære. Ved en ekstremt tålmodig destillationsproces fremstiller man heraf en stærk og aromatisk spiritus. Denne lagres i fade af hvid eg, hvorefter den blandes med frisk sukkerrørsdestillat, som efterfølgende modnes igen. Rom fra forskellige tønder blandes og efterblandes adskillige gange, indtil den ansvarlige maestro ronero (rommester) er tilfreds. Alkohol: 40 %

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser