Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 34,96
I forhold til Danmark

Harboe Pilsner 4,6% 24x33 cl

7,92 liter / Harboe

Lagerstatus: På lager

5499
694 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 8995
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Harboe Pilsner er en klassisk dansk pilsner med en fin smag af pilsnermalt og humle. Nydes afkølet. Alkoholprocenten er på 4,6. Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Harboe Pilsner på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen. Varedeklaration Vand, BYGMALT og HUMLE Alkohol 4,6% Danmark Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på øl. Få dine Harboe Pilsner billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere øl her.
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser