Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 34,01
I forhold til Danmark

E.Guigal Cotes Du Rhone Rouge 14% 75 cl

0,75 liter /

Lagerstatus: På lager

6499
8665 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 9900
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Guigals Côtes du Rhône sammensættes af Mourvedre, Grenache og Syrah fra Rhône området. Du får en overvældende duft af modne mørke frugter, røde bær og vanille til en meget fordelagtig pris. Smagen har kraft og stor fylde med modne tanniner i den lange eftersmag. En fantastisk Côtes du Rhône hvor du virkelig får smæk for skillingen – et virkeligt godt køb. Så køb den den i dag og gør en god handel eller se vores udvalg af gode rødvine til gode priser i linket længere nede. 90 pts - The Wine Gang August 2012 90 pts - The Rhône Report nr. 12 2012 90 pts + Ridiculous Value maj 2012 Druesorter: 20 % Grenache, 25% Mourvedre og 55 % Syrah Guigal er den mest berømte producent i Côte Rotie og en af de fineste i Rhône-dalen. Det blev grundlagt i 1946 af Etienne Guigal. Hans søn, Marcel er nu i spidsen for virksomheden. Timingen i indkøbet af de bedste druer er at opbevare dem på egetræ i den rette tid, samt ikke mindst at blande de enkelte partier (sammenstikning) er kernen i at få den optimalt gode smag som Marcel Guigal er så kendt for. Den kendte vinskribent Robert Parker udnævner Guigal til at være verdens bedste vinmager - 350 gange har hans vine opnået at modtage 90 point eller mere af hhv. Wine Spectator og Robert Parker. Det har ingen anden vinproducent præsteret. Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din E.Guigal Cotes Du Rhone Rouge på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen. Alkohol:14% Se flere rødvine her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser