Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 24,96
I forhold til Danmark

Gordons Dry Gin 37,5 % 1 L

1 liter / Gordons

Lagerstatus: På lager

12999
12999 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 15495
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Gordons London Dry Gin er omhyggeligt destilleret ved hjælp af en hemmelig opskrift, som eftersigende er den selvsamme opskrift fra 1769, da den blev udviklet af Alexander Gordon. Den markant forfriskende smag kommer fra håndplukkede enebær og et udvalg af andre planteprodukter. Det er smagen, der har gjort Gordon verdens bedst sælgende gin. Få den her til et godt og billigt tilbud på Netpris. Klik på linket nedenfor, for at se flere gode tilbud til gode priser på andet spirtus. Alkohol: 37,5% Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Gordons Dry Gin på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen. Se mere spiritus her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser