SÄÄSTÄ 5,35
Verrattuna suomen
hintoihin

Tarapaca Reserva Cabernet Sauvignon 14 % 75 cl

6,70 €
0,75 Liter
Hinta suomessa 12,05 €
TAI

Yhteystiedot

Vina Tarapaca Cabernet Sauvignon er dyb rubinrød i glasset med en duft af modne solbær og hindbær samt noter af mynte, tobak og krydderier såsom sort peber og vanilje.
Vinen er medium fyldig med en blød smag med god tæt frugt og modne tanniner. Vinen afsluttes af en kraftfuld eftersmag.

En god ledsager til de flestekødretter, især oksekød, krydrede pastaretter og oste.
Serveringstemperatur 16-18°C

Pressen:
VinAvisen - 5 stjerner - "En meget flot rødvin med et lækkert og komplekst billede af druen Cabernet Sauvignon.
Dejlig, blød frugt, lang eftersmag...de chilenere kan noget." (Uge 8 / 2015)

Tarapacá Reserva er kendt for sin skelnen og balance. Druerne er udvalgt fra forskellige vingårde for deres modenhed, ekspressivitet, god koncentration, og godt afrundede tanniner.
Frugt funktioner er harmonisk suppleret med en kortsigtet egetræsfade aldring, cirka 6 måneder, for at give kompleksitet og rigdom, altid respekt for den oprindelige karakter af druesort.
Vores Cabernet Sauvignon er en dyb og skinnende rubin rød vin, intens og kompleks med en stærk tilstedeværelse af druer; en høj rød frugt tilstedeværelse, som bær, modne brombær i tillæg til sort peber og mynte noter. God struktur, røde frugter smag og søde afrundede tanniner.
I glasset:
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile. De plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri.

Maipo Valley er omkranset af Andesbjergene på den ene side og Maipo floden på den anden side. Mikroklimaet i dalen er helt unikt. Dels har man mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andesbjergene, og samtidig ligger man, så man får den kølige brise fra kysten. Desuden har man 4 klart definerede årstider, med stor temperaturforskel mellem nat og dag i sommerperioden. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med komplekse aromaer og god balance mellem syre og sødme.

Lisätiedot

Tuotekoodi 7804340909039 

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Asiakaspalvelu

netpris.dk tarjoaa seuraavat asiakaspalvelu vaihtoehdot:

Sähköposti: Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostin välityksellä osoitteesta kundeservice@netpris.dk

Puhelin: +45 33 244 244. Asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin 09:00 – 12:00

Rekisteröitynyt käyttäjä: Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme käyttäjätililtäsi löytyvästä sähköpostiosoitteesta – tiedot tallennetaan käyttäjällesi, jotta voit myöhemmin seurata tietoja.

Ehdot löydät osoitteesta http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Sähköposti palautuksissa tai reklamaatioissa

Jos lähetit tuotteen takaisin, lähetämme aina sähköpostia kun vastaanotamme tuotteen. Sähköposti pitää sisällään tietoa mitä peruutuksesi kanssa tapahtuu.