Mikkeller Botanical Gin 44% 70 cl

37,58 €
0,70 Liter
Hinta suomessa 0,00 €
TAI

Yhteystiedot

Det nøje udvalgte blanding af planteekstrakter, den anvendte teknik til at indgyde varianter at denne gin gør det til en meget speciel. De naturlige planteekstrakter måles og infunderes i ånden under destillationen. En proces, der giver Mikkeller Spirits Botanisk Gin en utroligt frisk aroma og smag.
Glem enebær overdosis, glemme alt om lugt og smag, ligesom din mund er fyldt med juletræer fyrretræer. Denne Botanisk Gin er glat og rige ånd, det kan bruges med mixere og det kan helt sikkert drikkes alene.
Destilleret af de fineste botaniske. Afbalanceret omhyggeligt med en fuld duft af Enebær gør vejen for citrongræs og bløde toner af kvan rod. Et lille strejf af kardemomme, slutter af med lidt bittersøde toner af appelsiner. Bemærk humlet følelse, du får, den amerikanske Simcoe humle tilføje en citron zesty touch.

Lisätiedot

Tuotekoodi 5704048900715

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Asiakaspalvelu

netpris.dk tarjoaa seuraavat asiakaspalvelu vaihtoehdot:

Sähköposti: Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostin välityksellä osoitteesta kundeservice@netpris.dk

Puhelin: +45 33 244 244. Asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin 09:00 – 12:00

Rekisteröitynyt käyttäjä: Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme käyttäjätililtäsi löytyvästä sähköpostiosoitteesta – tiedot tallennetaan käyttäjällesi, jotta voit myöhemmin seurata tietoja.

Ehdot löydät osoitteesta http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Sähköposti palautuksissa tai reklamaatioissa

Jos lähetit tuotteen takaisin, lähetämme aina sähköpostia kun vastaanotamme tuotteen. Sähköposti pitää sisällään tietoa mitä peruutuksesi kanssa tapahtuu.