Kilkenny Irish Draught Beer 24x44 cl

26,84 €
10,56 Liter
2,18/L
Hinta suomessa 0,00 €

Yhteystiedot

Kilkenny Irish Beer er en overgæret irsk rød ale. I Irland sælges øllet under navnet Smithwicks, hvilket også er navnet på det gamle bryggeri i byen Kilkenny. Bryggeriet Smithwick har i årtier været garant for bevarelsen af det irske røde ale og Kilkenny Irish Beer betegnes da også af mange som en af de bedste repræsentanter for typen.

Kilkenny Irish Beer udvikler en kraftig let kremet skumkrone der i adstadigt tempo opløses til et tyndt vedholdende slør på overflade og i glasset. Farven er tydelig rød med en EBC på omkring 35. Kulsyreudviklingen er moderat høj for en ale.

Kilkenny Irish Beer dufter af karamel, malt og hasselnødder, der fuldendes af en kompleks duft af aromahumle.

Kilkenny Irish Beer har en behagelig sød smag af riset malt, der minder om ristet brød. Øllets fyldige blødhed gør det let drikkeligt. Den søde krop balanceres fint af en afsluttende bitter tørhed. I dåsen er tilsat en såkaldt Widget der giver øllet en ekstra blød og kremet fylde.

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser

Varedeklaration
Vand, bygmalt og humle
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) 251/60
Protein 0,5 g
Kulhydrater 3,0 g
Fedt 1,0 g

Irland

Lisätiedot

Tuotekoodi 5000213100929

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Asiakaspalvelu

netpris.dk tarjoaa seuraavat asiakaspalvelu vaihtoehdot:

Sähköposti: Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostin välityksellä osoitteesta kundeservice@netpris.dk

Puhelin: +45 33 244 244. Asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin 09:00 – 12:00

Rekisteröitynyt käyttäjä: Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme käyttäjätililtäsi löytyvästä sähköpostiosoitteesta – tiedot tallennetaan käyttäjällesi, jotta voit myöhemmin seurata tietoja.

Ehdot löydät osoitteesta http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Sähköposti palautuksissa tai reklamaatioissa

Jos lähetit tuotteen takaisin, lähetämme aina sähköpostia kun vastaanotamme tuotteen. Sähköposti pitää sisällään tietoa mitä peruutuksesi kanssa tapahtuu.