SÄÄSTÄ 16,04
Verrattuna suomen
hintoihin

Tommasi Graticcio Appasimento 13% BIB 3 L

22,81 €
3 Liter
Hinta suomessa 38,85 €
TAI

Yhteystiedot

Den meget intense rubinrøde farve matcher fuldt og fint duft og smag i denne Appassimento-vin. ”Appassimento” er det italienske ord for ”udtørring” og henviser til den teknik Veneto-området er så berømt for, og som kendetegner vinene her fra. En vis andel af druerne får lov at tørre næsten helt ud, inden de laves til most, hvilket skaber meget kraftige og intense vine. Metoden er især kendt fra Amarone. Karakteristisk for en sådan vin er den næsten overvældende duft og smag af krydderier og næsten parfumeret kirsebærfrugt. Graticcio er fed, fyldig, meget frugtig og bestemt flot tanninpræget, så den aldrig bliver for voldsom eller kommer ud af balance. Vil være meget velegnet til både vildt, til lam og er velegnet til lidt sødlig og cremet tilbehør, som vil balancere fint med vinens egen frugt. Også anbefalelsesværdig til både modne og friske oste.

Lisätiedot

Tuotekoodi 8004645315125

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Asiakaspalvelu

netpris.dk tarjoaa seuraavat asiakaspalvelu vaihtoehdot:

Sähköposti: Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostin välityksellä osoitteesta kundeservice@netpris.dk

Puhelin: +45 33 244 244. Asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin 09:00 – 12:00

Rekisteröitynyt käyttäjä: Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme käyttäjätililtäsi löytyvästä sähköpostiosoitteesta – tiedot tallennetaan käyttäjällesi, jotta voit myöhemmin seurata tietoja.

Ehdot löydät osoitteesta http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Sähköposti palautuksissa tai reklamaatioissa

Jos lähetit tuotteen takaisin, lähetämme aina sähköpostia kun vastaanotamme tuotteen. Sähköposti pitää sisällään tietoa mitä peruutuksesi kanssa tapahtuu.