Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 49,96
I forhold til Danmark

  • Finish Powerball Vasketabs 90 stk (3 for 240)

Finish Powerball Vasketabs 90 stk (3 for 240)

1,581 kg. /

Lagerstatus: På lager

9999
  • Køb 3 for 8000 pr. stk. og spar 20%
6324 kr. / kg.
Pris i Danmark 14995

Varebeskrivelse

Finish Powerball Vasketabs 90 stk til en billig pris her hos Netpris. Effektiv og kraftfuld opvasketabs der gør dit porcelæn skinnende rent. Finish Powerball Vasketabs er en nødvendighed, hvis man vil have, at det skal være det reneste af det reneste. Så køb derfor Finish Powerball vasketabs billigt hos Netpris. Indhold: >30% Fosfater 5-15% Blegemiddel <5% Nonioniske tensider Fosfonater Polucarboxylater Parfume Enzymer, Protease, Armylase Se også alt det andet opvaskemiddel, som vi har til billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi kun tilbudsvarer og billige priser, så køb nu og slip for turen til grænsen! Se flere opvaskemidler her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser