Product was successfully added to your shopping cart.
Køb billigt og nemt ind til festival. Drikkevarer som øl, sodavand, vand, sprut og rosé kan medbringes til festival. Online grænsehandel gør det nemt og billigt. Sommeren i Danmark har mange dejlige festivaller.Du kan med fordel planlægge dine indkøb hos Netpris.

Festival

54 vare(r)

Loading ...
Load More ...

54 vare(r)

Festival

Skal du til festival her i sommeren? Om det er til Roskilde Festival, Smukfest, Grøn Koncert, Langelandsfestival, Northside eller Tinderbox, kan du købe billigt ind til festival hos netpris.dk og spare dig og dine venner en masse penge. Det kan være rigtig tidskrævende og upraktisk at skulle køre ned til grænsen efter øl, sodavand og diverse inden festival. Nogle kører også ad flere omgange for at kunne få alle de varer man nu skal bruge med. Desuden skal det hele transporteres og slæbes ind på festivalspladsen og det er typisk meget besværligt. Spar besværet og få leveret det hele til døren på en gang, nemt og billigt hos netpris.dk. Det er altid lækkert med lidt forskelligt at drikke når man er festival, især hvis man skal være der over flere dage. Om det er Cider, Små Sure eller øl kan det købes billigt på netpris.dk.

En ramme Grøn Tuborg kan købes til mindre end 79,95 kr., og en ramme Slots Classic kan købes til mindre end 59,95 kr. Hvis du har brug for at det skal gå lidt hurtigere kan Små sure fås i 1 L størrelse i en masse forskellige smagsvarianter og kan købes billigt for blot 79,99, hvor de normalt er 0,7 L i Danmark og koster mere. Du får det altså både større og billigere. Hvis du bliver træt at af alle de øl eller egentlig bare ikke bryder dig om det, tilbyder netpris alle dine yndlingsvarianter af billig cider hvor du kan spare en helt masse penge. Alt fra Somersby Æble, Somersby Blueberry, Somersby Red Rhubarb til Rekorderlig Citrus/watermelon og Mango Raspberry.

Hvis du er til spiritus på festival kan du med fordel købe fx billig vodka på netpris.dk. Du kan lige nu få en Boris Jelzin Vodka 3 L til kun 219,99 kr. Og mangler du opblanding til har vi billig sodavand helt ned til 49,99 pr. Ramme, køber du fx en Harboe Squash Orange. Så der er virkelig penge at spare.

Så bor du et stykke væk fra den tyske grænse kan du spare en masse penge og handle billige dagligvarer på netpris.dk. Det er både billigere, nemmere og mere fleksibelt at handle på netpris.dk. Desuden sparer du en masse penge på transport, da du normalt vil betale for brændstof og slitage.

Vi udvider hele tiden vores sortiment, så hvis der alligevel er noget, du mangler, så skriv endelig til vores kundeservice, så sørger de for, at din efterspurgte vare kommer på lager til en billig pris.