Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 34,96
I forhold til Danmark

Engangs Ølglas 40 cl 50 stk

0,3 none /

Lagerstatus: På lager

2999
9997 kr. / none

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 6495
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Engangsølglas til priser hvor du ikke skal betale den skyhøje danske afgift. Glassene kan bruges både til picnic, sommerfester, beer pong og meget andet. Få glassene til en billig pris eller find andre gode priser på produkter du ikke kan sige nej til i linket nedenfor: Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine ølglas på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen. Se flere engangs service her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser