Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 49,96
I forhold til Danmark

Heineken 5% 24 x 33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

10999
1389 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 15995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Heineken 5% 24 x 33 cl. Heineken er den velkendte internationale øl, som kan fås i mere end 170 lande og er dermed det mest internationale ølmærke af alle. Man går aldrig helt galt med en ramme Heineken. Få en ramme Heineken her på Netpris til en billig pris og leveret lige til døren, så du slipper for turen til grænsen. Er du interesseret i mere øl eller anden form for alkohol, så klik på linket nedenfor. Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine Heineken på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen. Varedeklaration: vand, bygmalt, humle Næringsindhold pr. 100 g Energi (kj/kcal) 163/39 Protein 0,0 g Kulhydrater 0,0 g Fedt 0,0 g Holland Se flere øl her.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser