Product was successfully added to your shopping cart.

Flensburger Pilsner 4,8% 5 L

5 liter /

Lagerstatus: På lager

10999
2200 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Flensburger Pilsner 4,8% 5 L Den klassiske pilsner med en frisk karakter og en enestående bitteraroma, som gør den til en meget let drikkelig pilsner. Undergæret. Ingredienser: vand, BYGMALT, HUMLE ekstrakt Beregningsværdi: 161 kJ / 38 kcal Fedt: 0,0 g - hvoraf mættede fedtsyrer: 0,0 g Kulhydrater: 2,3 g - heraf sukker: 0,03 g Protein: 0,4 g Salt: <0,01 g Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på øl. Få dine Flensburger Pilsner billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere tyske øl her.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser