Product was successfully added to your shopping cart.

Erdinger Hefeweissbier 5,3% 24x50 cl

12 liter /

Lagerstatus: På lager

19999
1667 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Erdinger Hefeweissbier er en billig og god øl, som efterhånden er blevet rigtig eftertragtet landet over. Klassisk sydtysk Weissbier brygget på over 50% DELE HVEDEmalt og efter det tyske Reinheitsgebot fra 1516. Farven er sløret hvid ovenfor skummet kraftigt og smagen er frugtrig med en diskret tone af æble Køb Erdinger Hefeweissbier på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige varer. Land: Tyskland Type: Overgæret sydtysk HVEDEøl Farve: Lys og Cremet Gylden Alc.vol: 5,3% Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Varedeklaration Vand, BYGMALT, og HUMLE Næringsindhold pr. 100 g Energi (kj/kcal) 251/60 Protein 0,5 g Kulhydrater 3,0 g Fedt 1,0 g Salt <0,1 g Tyskland Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på øl. Få dine Erdinger Hefeweissbier billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere tyske øl her.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser