Product was successfully added to your shopping cart.

Fest

Fest

Køb billigt ind til din fest hos Netpris. Vi har de bedste priser på: øl vin, sodavand, spiritus og engangsbestik, som du kan købe online. Netpris er grænsehandels butik, og du sparer dansk moms og pant, og det er dermed billigere at købe ind til fest her. Dine grænsevarer kan leveres lige til døren. Så køb ind til fest online hos Netpris og spar tid og penge.

1 til 60 ud af 260

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...
Load More ...

1 til 60 ud af 260

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fest

Holder du fest kan du købe billigt ind på netpris.dk. Her kan du nemlig spare penge til din fest, stor som lille, uden at skulle ulempe dig selv ved at køre over grænsen. Det kan nemlig være rigtig omkostningsfuldt at skulle købe drikkevarer ind til en større fest, fødselsdagsfest, studenterfest, bryllup eller konfirmation med mange voksne gæster. Hos netpris.dk har vi alt fra billig sodavand, øl, opblanding, likør og spiritus til billigt bestik, engangskopper, snacks, nødder og chips alt efter hvilken type fest du vil holde. Du kan f.eks. købe billige San Miguel øl til det mexicanske tema eller Tempt Cider og lyserød Mokai til en barbiefest!

Man ender tit med at droppe turen til Tyskland og handle ind i det lokale supermarked. Men dette kan gå hen og koste dyre domme. Hos netpris.dk får du drikkevarer til tyske priser leveret lige til døren. Dette kan vi gøre fordi vi er en dansk virksomhed placeret i tyskland, hvor priserne er presset helt i bund. Man kan først og fremmest se på vin, hvor der er lige, hvad man har behov for. Det vil sige, at man kan handle lige fra rødvin til champagne og rosévin fra hele verden. Der kan handles: Moët & Chandon, E. Guigal Cotes Du Rhone eller Casillero del Diablo til de lidt finere fester som f.eks. konfirmation eller studenterfest.

For at spice det lidt op kan du købe ind til drinks og cocktails. Hos netpris.dk har vi nemlig alt fra billig gin, rom, vodka og diverse likør. Du kan fx. Sammensætte en Aperol, en Freixenet Prosecco DOCG og en ramme Ramlösa for dermed at lave en lækker aperol som velkomstdrink for at imponere gæsterne.

De forskellige vine kommer også i forskellige størrelser; der kan handles flasker og bag-in-box op til 3L, der koster helt ned til 69,99 kr. Også i spiritus afdelingen er der mange gode tilbud at finde. For eksempel er et af vores mest populære produkter en Boris Jelzin Vodka 3 L til små 219,99 kr. Dette er en perfekt billig vodka til når der skal laves drinks i store mængder eller gode pitchers til sommerfesten. Det er en meget ren vodka af god kvalitet opkaldt efter den russiske Boris Jelzin, den første præsident for Den Russiske Føderation.

Hvis vi kender os selv ret, kan vi danskere næppe holde en god fest uden en masse kolde øl. Og kender vi os selv endnu bedre ved vi at der skal MANGE til. Så hvorfor ikke spare en masse penge og handle billig øl til din fest på netpris.dk? Der er heller ikke begrænsninger på, hvor meget øl man må bestille online, tværtimod. netpris.dk har nemlig flerstykstilbud, og man belønnes simpelthen for at købe lidt ekstra til festen. Det fungerer sådan, at hvis du f.eks. eksempel køber 3 rammer øl i stedet for 1 ramme øl, så sparer man endnu flere penge. Man kan ovenikøbet bare blande sine yndlingsøl og stadig gøre brug af det billige flerstykstilbud. En ramme Grøn Tuborg kan pludselig købes til mindre end 79,95 kr., og en Slots Classic kan købes til mindre end 59,95 kr. Så det er bare med at komme i gang og spare en masse penge. Blandt andre populære øl sælges også: Carlsberg Pilsner, Tuborg Guld og Harboe Classic. Desuden kan der købes billig cider, f.eks. vores populære Somersby Æble til kun 369,99 kr for 3 rammer. Her sparer du flere hundrede kroner.

Vi udvider hele tiden vores sortiment, så hvis der alligevel er noget, du mangler, så skriv endelig til vores kundeservice, så sørger de for, at din efterspurgte vare kommer på lager til en billig pris.