Product was successfully added to your shopping cart.

Fazer Dumle Original 350 g

0,35 kg. /

Lagerstatus: På lager

3999
11426 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Billigt Fazer Dumle Original på tilbud. Det er den originale dumle klassiker, som vi alle elsker. Del den ud i klasselokalet, når du har fødselsdag eller blot når du kan se folk mangler noget sødt til tanden. En nødvendighed til slikskålen, når der er fredagssjov! Den originale Dumle er fra 1945. Lækker dumle bestående af blød flødekaramel med MÆLKechokoladeovertræk. Køb Fazer Dumle Original på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi masser af lignende varer eller andre varianter til lige så billige priser - køb nu og slip for turen til grænsen! Ingrediensliste: Glucosesirup, sukker, hærdet vegetabilsk olie, sødmælkspulver, kakaosmør, vallepulver/mysepulver, kakaomasse, MÆLK, SKUMMEMÆLKSPULVER, salt, emulgator (SOJALECITHIN), aromaer. Se mere slik her. Nährwert pro 100g: Energi 1983kJ / 474kcal Fedt 21g hvoraf mættede fedtstoffer 15g Kulhydrater 66g af det sukker 53g Protein 3,4g Salt 0,32 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser