Product was successfully added to your shopping cart.

1. Hvordan er handelsprocessen?

Se linket  - Hvordan handler du på netpris.dk

2. Kan jeg betale med Dankort eller ViaBill?

Du kan betale med ViaBill. Læs mere om ViaBill her Vi er desværre ikke i stand til at modtage Dankort endnu, da vi er et tysk selskab, vi arbejder på at gøre det muligt. Hvis du har et VISA/Dankort kan dette benyttes, derudover kan du benytte MasterCard, Visa Elektron, Eurocard, American Express og JCB.

 3. Hvor kan jeg hente min vare?

På adressen

             Netpris Gmbh

             Neustadt 16         

        24939 Flensburg,

              Tyskland

4. Hvornår kan jeg hente mine varer?

Du kan hente dine varer mandag – fredag mellem 12:00 og 14:00 på ovenstående adresse tidligst 5 dage efter ordren er lagt.

5. Hvis jeg ønsker varen leveret, skal jeg så benytte de leverandører der vises på Netpris.dk?

Nej, du kan benytte den transportør du ønsker. Vi har ikke noget med transporten at gøre, men viser blot eksempler på transportører. Netpris har samarbejde med SHIPPII.com, som igen samarbejder med: PostDanmark, Bring, Palle transport og DHL.

6. Hvad gør jeg, hvis mine varer ikke kommer?

Du kan altid kontakte os. Vi kan oplyse om, hvornår varen er afhentet hos os - er varen afhentet, skal du kontakter den transportør, du har indgået aftale med. Netpris.dk må desværre ikke have noget med transporten at gøre.

7. Hvad gør jeg, hvis varen er beskadet under transport?

Du kan altid kontakte os, og vi vil undersøge om varen var beskadiget før afhentning. Var den beskadiget ved afhentning, erstatter vi den naturligvis eller du får pengene tilbage, hvis varen er beskadiget under transport, er vi ikke ansvarlig. Du skal så rette henvendelse til dit transportfirma.

8. Hvor meget alkohol og tobak må du tager med til Danmark fra et EU-land?

Vi henviser til skat's hjemmeside, se http://skat.dk/SKAT.aspx?oId=1649690&vId=0&lang=DA

9. Hvad gør jeg, hvis der er mangler i det, jeg har købt?

Du kontakter kundeservice@netpris.dk eller ringer 33 244 244 og vi hjælper dig. Netpris kan desværre ikke eftersende varer, da vi ikke må være involveret i fragt. Men vi sikrer, at du krediteres, og dvs at der føres penge tilbage på det kort, du har anvendt under købet.

10. Punktafgifter

Se hvad der der skal betales punktafgifter af, hvor meget der skal betales og hvordan der betales -  http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1648296&vId=0