Product was successfully added to your shopping cart.

Dr. Pepper Cherry 24x33 cl

Lagerstatus: På lager

7999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Dr. Pepper Cherry 24x33 cl

De forfriskende drinks Dr. Pepper og også varianten Dr Pepper Cherry er velkendte og populære i USA. Mens den traditionelle Dr. Pepper har været på markedet i over 125 år, blev Dr. Pepper Cherry først introduceret i februar 2009. Denne kulsyreholdige og koffeinholdige læskedrik smager lig den klassiske, men den har en stærkere kirsebærsmag.

Ingredienser:
Vand, sukker, kolsyre (E290), farvestoffer: ammoniumsulfitkaramell (E150d) og anthocyaniner (E 163), aromastoffer, citronsyre (E330), fosforsyre (E 338) og æblesyre (E 296), smagsstof koffein, sødemiddel: acesulfame K (E950) og sucralose (E955).

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 120 kJ / 28 kcal
Fedt 0 g
heraf: mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 6,8 g
heraf: sukker 6,8 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser