Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 39,96
I forhold til Danmark

Tarapaca Reserva Chardonnay 13,5% 75 cl

49,99 kr
0,75 Liter
Pris i danmark 89,95 kr
ELLER

Detaljer

Vores Tarapacá Reserva Chardonnay er en grønlig gul farve, strålende og ren; expresive, sammen med frisk frugt aromaer som tangerins,
frisk pinneapple mango og Calama s melon, også nogle karamel og mandel aromaer som tønde gæring resulterende. Velafbalanceret, frisk og saftig, med citronsyre og tropiske intens smag.

Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile. De plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri.

Maipo Valley er omkranset af Andesbjergene på den ene side og Maipo floden på den anden side. Mikroklimaet i dalen er helt unikt.
Dels har man mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andesbjergene, og samtidig ligger man, så man får den kølige brise fra kysten.
Desuden har man 4 klart definerede årstider, med stor temperaturforskel mellem nat og dag i sommerperioden.
Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med komplekse aromaer og god balance mellem syre og sødme.

Indeholder sulfitter

Yderligere information

Varenummer 7804340909572
Shobr Import Gln Ikke tilgængelig

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser