Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 69,96
I forhold til Danmark

Aqua D´or kildevand u/brus 20 x 30 cl (3 FOR 89.99)

34,99 kr
  • Køb 3 for 29,99 kr pr. stk. og spar 15%
6 Liter
Pris i danmark 104,95 kr
ELLER

Detaljer

100% naturligt mineralvand af højeste kvalitet til en billig pris fra aquador kilden 160 meter under den jyske hede.

Overskud er ikke bare noget, du drikker - men det er et godt sted at starte. Så køb Aquador vand i dag!
Aquador vand er din kilde til naturligt overskud og energi uden kedelige kalorier. Uanset om du er på farten, til træning eller bare har brug for at slukke tørsten indimellem alt det andet.

Aquador naturligt mineralvand er filtreret gennem århundreder og tappet direkte fra kilden. Det giver den rene smag af velvære.
En naturlig opfrisker, når som helst – hvor end du er.

Aquador produceres med omtanke for miljøet i karakteristisk flaskedesign med lavt plastikforbrug og lavt låg, der minimerer emballagemængden og dermed CO2-udledningen.

Netpris grænsehandel bringer lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Aqua D´or kildevand u/brus på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem så slipper du for turen til grænsen.

Køb Aquador vand billigt online og hvis du stadig er tørstig kan du finde masse andre billige læskedrikke i linket nedenfor:

Se flere sodavand her

Yderligere information

Varenummer 5703828110313
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser