Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 29,96
I forhold til Danmark

Karameller - Storck Vollmilch Brocken 750 g

34,99 kr
0,75 Kg
Pris i danmark 64,95 kr
ELLER

Detaljer

Storck Vollmilch Brocken 750 g

Disse lækre Vollmilch Brocken karameller fra Stork er fyldt med mælk og fløde, der fremtvinger en ekstra behagelig og cremet smag. Udenpå er der en hård skal af karamel, imens midten består af blød creme, der i kombination giver en helt eminent smagsoplevelse. Storck Vollmilch Brocken kommer i en pose med 750 gram. Så du får et traditionelt "Big Box" grænsehandel produkt til en billig pris.
Ingredienser Ingredienser: sukker, glucosesirup, sorbitol sirup, fugtighedscreme, palmefedt, kondenseret skummetmælk, kondenseret sukkermajs, rørsirup, valle, smag, salt.
Nutrition Fakta brændværdi: 403,00 kilokalorier (kcal) brændværdi: 1,701,00 kilojoules (kJ) fedt: 9,20 fedt, hvoraf mættet fedt: 5,10 kulhydrater: 81,20 kulhydrater, heraf sukker: 60,00 protein: 1, 70 salt: 0,25
Produktnavn Durchbeisser 1x1000g
Salgsbeskrivelse Ekstra ømme bløde karameller
Allergi Råd indeholder: mælk og mejeriprodukter (herunder lactose)

Se flere karameller her

Yderligere information

Varenummer 4014400902150
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser