Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 7,96
I forhold til Danmark

Nordthy Luksus Fudge Kakao 200 g

14,99 kr
0,20 Kg
Pris i danmark 22,95 kr
ELLER

Detaljer

Nordthy Luksus Fudge Kakao 200 g

Fudge er en blød og sød karameltype, som man ikke knækker tænderne på. Fudge laves i et hav af forskellige smagsvarianter. Her er den i en luksusudgave med en lækker smag af kakao. Der er 200 gram i pakken.
Varedeklaration Sukker, vegetabilske fedtstoffer (palmeolie, palmekerneolie), glukosesirup, skummetMÆLKspulver, kakaopulver (3%) med reduceret fedtindhold 10-12%, salt, emulgator: SOJAlecithin. Kan indeholde spor af ÆG og NØDDER. Næringsindhold pr. 100 g Energi (kJ/kcal) 2048/488 Heraf mættede fedtsyrer 14 g Kulhydrater 74 g Salt 0,35 g Protein 2,9 g Fedt 20 g Heraf sukkerarter 63 g
De er rigtig lækre i slikskålen.

Se flere karameller her

Yderligere information

Varenummer 5711070503951
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser