spar 49,96
I forhold til Danmark

Rexim Chia Frø 350 g

34,99 kr
0,35 Kg
Pris i danmark 84,95 kr
ELLER

Detaljer

Chiafrø har en høj koncentration af en lang række vigtige næringsstoffer. Brug dem i madlavning, bagværk eller endda som snack.

Chia er et fælles navn for en bred vifte af planter, der har sin oprindelse i Syd- og Mellemamerika. Det latinske navn på planten er Salvia Hispanica, som er et medlem af myntefamilien. Det er en 1-årig urt, som bliver ca. en meter høj.

Chiafrø er et billigt 100 % naturligt produkt med stor koncentration af blandt andet omega-3 og kostfibre.

Chiafrø er unikke, fordi de har en usædvanlig høj koncentration af en række vigtige næringsstoffer. Et lille og kraftfuldt frø, som er et perfekt supplement til fx bagværk.

Så køb Rexim Chia Frø i dag til en billig pris hos Netpris eller se vores andre dagligvarer lige herunder:

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine Rexim Chia Frø på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere dagligvarer her

Yderligere information

Varenummer 4009211012440

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.