Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 49,96
I forhold til Danmark

Rexim Chia Frø 350 g

34,99 kr
0,35 Kg
Pris i danmark 84,95 kr
ELLER

Detaljer

Chiafrø har en høj koncentration af en lang række vigtige næringsstoffer. BRUG dem i madlavning, bagværk eller endda som snack.

Chia er et fælles navn for en bred vifte af planter, der har sin oprindelse i Syd- og Mellemamerika. Det latinske navn på planten er Salvia Hispanica, som er et medlem af myntefamilien. Det er en 1-årig urt, som bliver ca. en meter høj.

Chiafrø er et billigt 100 % naturligt produkt med stor koncentration af blandt andet omega-3 og kostfibre.

Chiafrø er unikke, fordi de har en usædvanlig høj koncentration af en række vigtige næringsstoffer. Et lille og kraftfuldt frø, som er et perfekt supplement til fx bagværk.

Rexim Chiafrø har en meget høj kvalitet.

Netpris grænsehandel. Køb dine Rexim Chia frø online på Netpris. Det er billigt og nemt. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere NØDDER her

Så køb Rexim Chia Frø i dag til en billig pris hos Netpris eller se vores andre dagligvarer lige herunder:

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine Rexim Chia Frø på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere dagligvarer her Næringsindhold pr. 100 g
Energi 438 Kcal
Fedt 33,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
Kulhydrat 4,4 g
- heraf sukkerarter 0-1 g
Protein 21,9 g
Kostfibre 32,8 g
Salt 0 g

Yderligere information

Varenummer 4009211012440
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser