Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

Mulberries 80 g - EU Organic - Superfruit

44,99 kr
0,08 Kg
Pris i danmark 0,00 kr
ELLER

Detaljer

Mulberries 80 g - EU Organic - Superfruit

Vitamin C & Jern

Superfruits tørrede morbær er søde, gode, økologiske samt rige på vitamin C og jern! Anvendes som snacks eller til madlavning og bagning!

Morbær er velkendte omkring Middelhavet og i Asien. De dyrkes primært i Tyrkiet og Grækenland. Til bagning giver de en sød og nøddeagtig smag. De kan anvendes i både brød, kager og andet godt. De har også et helt unikt næringsindhold. Morbær indeholder nemlig meget vitamin C og jern.

Superfruits morbær er plukket direkte fra træet og tørret, så du kan spise dem når som helst på året. Superfruits morbær er desuden dyrket økologisk. Vi anbefaler, at man spiser en håndfuld hvide morbær om dagen, hvis det skal være godt og sundt. Morbær er søde og nøddeagtige i karakteren. Spis dem, som de er, put dem i salater, eller anvend dem til madlavning eller i smoothies. Bland gerne med nogle af vores andre bær, og du får et spændende mix.

Ingredienser: Morbær (Morus alba L.)
Oprindelse: Tyrkiet, Asien
Opbevaring: Opbevares helst mørkt, tørt og køligt
Certificering: EU-økologisk

Næringsindhold pr 100g
Energi945 kJ/225 kcal
Fedt2,0 g
heraf mættede fedtsyrer0,0 g
Kulhydrater40,5 g
heraf sukkerarter40,5 g
Protein7,0 g
Fiber8,5 g
Salt0,1 g
Jern9,5 mg (68% DRI)

Yderligere information

Varenummer 7350039931633
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser