spar 50,-
I forhold til Danmark

Moet & Chandon Imperial ICE 12% 75 cl

449,95 kr
0,75 Liter
Pris i danmark 499,95 kr
ELLER

Detaljer

Moët Ice Impérial, den første og eneste champagne specielt skabt til at nydes med is. En ny champagne-oplevelse der i den kendte Moët & Chandon stil, udmærker sig ved sin lyse frugtighed, dens forførende gane og dens elegante modenhed til en rigtig god pris i forhold til produktet.

Champagnens duft indeholder aromaer af frugter som æble, pære, hvid fersken og citrus, der forenes med nuancer af lindeblomst samt brioche og friske nødder. Denne mangfoldighed kommer også til udtryk i smagen, der indledningsvis både er fyldig og blød, hvorefter en sprødhed kommer til udtryk og henleder tankerne på friske frugter og deres frø.

Moët Ice Impérial bør serveres i store rødvinsglas med isterninger, så friskheden kommer til udtryk i glasset.

Køb den i dag og gør en god handel eller find masser af andre champagner på gode tilbud i linket nedenfor:

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Moet & Chandon Imperial ICE på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se mere champagne her

Yderligere information

Varenummer 081753818029

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.