Mackmyra Svensk Rök Whisky 46,1% 50 cl

289,95 kr
0,50 Liter
Pris i danmark 0,00 kr
ELLER

Detaljer

I Sverige har vi krydret med enebær i generationer, og nu er der denne tidløse smag i en gylden formular. Aromaen er let røget og krydret, med en langt mere røget smag og med tørveagtige enebær noter. Sammen varianter helt egen karakter, det er simpelthen et svensk røgsmag. Svensk Rök er den eneste røget single malt whisky lavet på svenske råvarer.

Duft
Aromaen er let røget og krydret med aroma af tørv, enebær, vanilje, karamel, citrusfrugter, pærer og rosiner. .

Smag
Røget aroma med røgfyldte, tørvagtige, enebær noter. Tør, ege aroma fundet med lyse blade og urter tobak. En lille salt med mineraler, anis og grønne frugter.

Farver
Guld. Som sædvanlig for Mackmyra whisky hvor ingen frugtfarve anvendes.

Yderligere information

Varenummer 7350029669317

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.