spar 140,-
I forhold til Danmark

Kozuba Starkus Vodka 40% 70 cl

259,95 kr
0,70 Liter
Pris i danmark 399,95 kr
ELLER

Detaljer

Kilder hævder, at Starka var kendt som en tør, rug vodka lavet på tværs af Polen og Litauen. Tradition er blevet sat i sten, og drikken kaldet Starkus og er den eneste spiritus fremstillet af rug malt i mikro destillationsproces med brug af en kobber kolbe, efterfulgt af lagring i Tønder fra hvid amerikansk eg. I produktionen bruges kun de allerbedste råvarer, som derefter behandles i maskiner af højeste kvalitet uden brug af kemiske tilsætningsstoffer. Denne unikke drik er beregnet til dem, der søger efter fine smag og som er dygtige i kunsten at mixology - for Starkus danner en interessant udgangspunkt, som man kan skabe fænomenale cocktails af

Yderligere information

Varenummer 5907806527364

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.