spar 310,05
I forhold til Danmark

Kilkenny Irish Draught Beer 24x44 cl

199,95 kr
10,56 Liter
16,28/L
Pris i danmark 510,00 kr

Detaljer

Kilkenny Irish Beer er en overgæret irsk rød ale. I Irland sælges øllet under navnet Smithwicks, hvilket også er navnet på det gamle bryggeri i byen Kilkenny. Bryggeriet Smithwick har i årtier været garant for bevarelsen af det irske røde ale og Kilkenny Irish Beer betegnes da også af mange som en af de bedste repræsentanter for typen.

Kilkenny Irish Beer udvikler en kraftig let kremet skumkrone der i adstadigt tempo opløses til et tyndt vedholdende slør på overflade og i glasset. Farven er tydelig rød med en EBC på omkring 35. Kulsyreudviklingen er moderat høj for en ale.

Kilkenny Irish Beer dufter af karamel, malt og hasselnødder, der fuldendes af en kompleks duft af aromahumle.

Kilkenny Irish Beer har en behagelig sød smag af riset malt, der minder om ristet brød. Øllets fyldige blødhed gør det let drikkeligt. Den søde krop balanceres fint af en afsluttende bitter tørhed. I dåsen er tilsat en såkaldt Widget der giver øllet en ekstra blød og kremet fylde.

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser

Varedeklaration
Vand, bygmalt og humle
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) 251/60
Protein 0,5 g
Kulhydrater 3,0 g
Fedt 1,0 g

Irland

Yderligere information

Varenummer 5000213100929

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.