spar 130,-
I forhold til Danmark

JACK DANIELS SINGLE BARREL SELECT MED GLAS RARE TENNESSEE WHISKEY 45% 70 cl

269,95 kr
0,70 Liter
Pris i danmark 399,95 kr

Detaljer

JACK DANIELS SINGLE BARREL SELECT MED GLAS RARE TENNESSEE WHISKEY 45% 70 cl

Næsen er af god krop med masser af Toasty eg, der er noter af korn og dejlige korn sødme, der er en god røg notat, lidt krydderi og karamel. Ganen er fuld og fyldig i munden. Der er noter af korn sødme, rugen er i beviser med et strejf af cigarkasse og nøddeolie, lidt krydderi og en anis karakter. Finishen er af god længde med et strejf af citrus og masser af korn sødme.

For Master Distiller Jeff Arnett og vores smagsdommere, picking den perfekte tønde for vores Single Barrel whisky er en meget selektiv proces. Det er fordi kun 1 ud af 100 af de tønder vi prøve fra den øvre del af vores Barrelhouse er klar for os at sætte dit navn på.

Yderligere information

Varenummer 5099873201701

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.