spar 74,96
I forhold til Danmark

Hendrick´s Gin 44% 1 L

349,99 kr
1 Liter
Pris i danmark 424,95 kr
ELLER

Detaljer

Hendrick’s gin præsenteres i en lille flaske i victoriansk stil, med en korkprop. Hendrick’s gin til en god pris er destilleret og aftappet i Girvan i det sydvestlige Skotland.

Hendrick's gin er lavet ved hjælp af den højeste kvalitet neutrale kornspiritus, elleve forskellige planteekstrakter, rosenblade og meget usædvanligt også af agurk. Derved får den en helt unik smag, der ikke er at sammenligne med andre gin mærker. Det er derfor en rigtig god pris i forhold til det produkt du får.

Hendrick´s forunderlige botaniske signatur består af blomster, rødder, frugter og frø fra hele verden. De fungerer som et supplement til at sætte scenen for vores lækre duet af infusioner: rosenblad og agurk.

Hendrick's er ægteskabet mellem to forskellige spiritus fra to sjældne og usædvanlige stills: den Bennet stadig og Carter-hoved stadig. Ved at kombinere de to, er man i stand til at skabe en overordentlig glat gin, der har den fornødne karakter og balancen i subtile varianter. Ingen anden gin smager som Hendrick's fordi ingen anden gin er lavet som Hendrick's.

Denne kan du nå få til en fordelagtig pris hos Netpris, ellers følg linket nedenfor og find andet spiritus til gode tilbud.

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Få din Hendrick's gin på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere spiritus her

Yderligere information

Varenummer 5010327703053

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.