spar 44,96
I forhold til Danmark

Haribo Ferskner 400 g (3 FOR 50)

19,99 kr
  • Køb 3 for 16,66 kr pr. stk. og spar 17%
0,40 Kg
Pris i danmark 64,95 kr
ELLER

Detaljer

Billigt Haribo Ferskner på tilbud kun hos Netpris. Hos Netpris har vi et stort udvalg af Haribo slik i alle former og varianter. Få Haribo Ferskner på tilbud hos Netpris, hvor vi kun har lavet priser.

Haribo Ferskner er en af de bedste og mest velsmagende vingummier, der findes. Fersknerne fra Haribo har en frisk smag af fersken, imens formen også tager form af en fersken. Vingummierne er drysset med syrligt sukker, hvilket gør smagen enestående og unik. Haribo Ferskner er en klassiker i slikskålen.

Køb Haribo Ferskner til en billig pris på Netpris!

Varedeklaration
Sukker, glucosesirup, gelatine (protein udvundet af svinehud), ferskensaft af koncentrat (5 %), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma, farvestoffer (E100, E120) Kan indeholde mindre mængder af gluten. Glucosesirupen er fremstillet af hvede og majs.Restmængden af gluten, der kan være tilbage i glucosesirup, er under 20 ppm (0,002 %). Glucosesirup på basis af hvede bliver ifølge EU-lovgivningen ikke betragtet som allergeningrediens.


Næringsindhold pr.100 g
Energi (kj/kcal) 1424/340
Protein 5,0 g
Kulhydrater 80,0 g
Fedt 0,1 g

Se også alt det andet slik, som vi har til billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi kun tilbudsvarer og billige priser, så køb nu og slip for turen til grænsen!

Se mere slik herYderligere information

Varenummer 5701090052553

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.