spar 143,-
I forhold til Danmark

Double Bock Strong Lager 7% 24 x 0,33 cl

106,95 kr
7,92 Liter
Pris i danmark 249,95 kr
ELLER

Detaljer

Traditionel stærkt lys øl Alkohol indhold: 7,0% Pakke: 0,5 l glas flaske Denne bock-type øl er brygget i århundreder i Europa. Double Bock er den første af sin art i Estland. Den har en behagelig fyldig smag for dets indhold af alkohol, der gør Double Bock en stærk, men kølig øl. Opskriften og smags distinktioner af Double Bock er blevet udviklet under hensyntagen til de aktuelle smagspræferencer af estiske forbrugere.

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser

Yderligere information

Varenummer 4740098072126

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.