spar 319,96
I forhold til Danmark

Daim Mini's ca 555 stk. 2,5 kg

249,99 kr
2,50 Kg
Pris i danmark 569,95 kr
ELLER

Detaljer

Daim Mini er et kært medlem af Daim familien. Det er den populære bar i miniformat af sprød mandelkrokant overtrukket med mælkechokolade. Perfekt til slikskålen når man skal dele med familie og venner!

Det er både dejligt at få chokolade og at give chokolade til en, du holder af. På Netpris har vi et stort udvalg af gaveæsker med chokolade.

Varedeklaration
Sukker, vegetabilsk fedtstof, kakaosmør, kakaomasse, smør, smørolie, vallepulver, skummetmælkspulver, mandler (2.5%), valleprodukt, sukret kondenseret skummetmælk, salt, emulgator (sojalecithin), aroma. Mindst 30% kakaotørstof i mælkechokoladen. INDEHOLDER MÆLK, MANDLER, SOJA.

Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Haribo Matadormix på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen.

Næringsindhold pr.100 g
Energi (kj/kcal) 2282/545
Protein 3,8 g
Kulhydrater 59,5 g
Fedt 32,5 g

Danmark

Se mere chokolade her

Yderligere information

Varenummer 7622300512347 

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.