spar 78,96
I forhold til Danmark

Coke Zero 24 x 33 cl (3 FOR 219,99)

79,99 kr
  • Køb 3 for 73,33 kr pr. stk. og spar 9%
7,92 Liter
10,09/L
Pris i danmark 158,95 kr
ELLER

Detaljer

Light sodavand har en holdbarhed på 6 måneder fra produktions dato - vi garanterer dig min. 3 måneders holdbarhed.

I januar 2007 blev læskedrikken for unge mænd – Coca-Cola® zero – introduceret i Danmark. Den blev lanceret i flere dele af verden i 2006 og er allerede blevet en stor succes. Coca-Cola zero er indbegrebet af ’Life as it should be’ – det bedste her i livet, uden alle de kedelige konsekvenser.

Den originale Coca-Cola-smag er bevaret, men de eventuelle konsekvenser af sukkeret er fjernet. Coca-Cola zero gør det usandsynlige muligt og er en sukkerfri Coca-Cola med ’Real Coca-Cola taste – ZERO sugar’.

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser
Light sodavand har en holdbarhed på 6 måneder fra produktions dato - vi garanterer dig min. 3 måneders holdbarhed

Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Coke zero på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen.

Varedeklaration
Vand, kuldioxid, farvestof (E150d), surhedsregulerende midler (E338, E331) sødestoffer (aspartam, acesulfamkalium), aromaer (bl.a. koffein). Indeholder en phenylalaninkilde.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) 1/0
Protein 0,1 g
Kulhydrater 0,0 g
Fedt 0,0 g

Danmark

Se flere sodavand her


Yderligere information

Varenummer 5740600995966

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.