spar 69,96
I forhold til Danmark

Carlsberg Nordic Alkoholfri 0,5% 24x33 cl

89,99 kr
7,92 Liter
Pris i danmark 159,95 kr
ELLER

Detaljer

En billig men god alkoholfri øl fra Carlsberg. Carlsberg Nordic har taget norden med storm, og er blevet rigtig populær.

Carlsberg Nordic er en ny type øl med 0,5% alkohol. Gylden Bryg er en klar øl med gyldent skær, som med sine delikate noter af aromahumle med frisk og blomsterende duft giver øllen karakter. En let drikkelig og forfriskende øl med mild pikant smag og tilpasset bitterhed.

Køb derfor Carlsberg Nordic nu på tilbud hos Netpris!

Varedeklaration:
Vand, bygmalt, sukker, naturlige aromaer, humle


Næringsindhold pr.100 g:
Energi (kj/kcal) 84/20
Protein 1,0 g
Kulhydrater 3,9 g
Fedt 1,0 g

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser.

Se også alle mange andre varianter af øl til billige priser, vi har her på Netpris. Netpris online grænsehandel har kun tilbudsvarer og billige priser, så køb nu og slip for turen til grænsen!

Se flere øl her

Yderligere information

Varenummer 5740700990021 

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.