spar 210,-
I forhold til Danmark

Bunnahabhain Cruach Móhna Islay 50% 1 L

439,95 kr
1 Liter
Pris i danmark 649,95 kr

Detaljer

Det er røgen fra den maltede byg, der giver denne limited edition Bunnahabhain Islay single malt sin karakteristiske smag. Og fordi Cruach-Mhòna er af naturlig farve og unchill-filtreret, dens smag er stadig ren, stærk og virkelig særlige, hele vejen fra casking til aftapning til at nyde.
Næsen er sprød og livlig, åbne dit sind til søde tørveholdige aroma, hø og naturlægemidler, brændende græs med tør røg og lys creosol.
Herfra fortællingen tager os til en helt lys, maltet sød og røgfyldte med tørveholdige tang og havsalt smag. Alle indgået med en finish, der er tør og røget med krydderier og tang.

Yderligere information

Varenummer 5029704217540

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.