Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 162,51
I forhold til Danmark

Karameller - Big Ben Blandede Karameller 1.500 g

Vejl. pris: 89,99 kr

84,99 kr

1,50 Kg
Pris i danmark 247,50 kr
ELLER

Detaljer

Den populære karamel til sidste skoledag. Billige Big Ben Blandede Karameller, som vi kender dem. Perfekt til skoleafslutninger eller til dem med en sød tand.

Til Skoleafslutning og Sidste Skoledag: Big Ben Blandede Karameller i Gigant pose med 1500 g - ca. 275 stk. KUN 89,99 kr. i 5 forskellige bløde varianter med smag af bl.a kakao, lakrids, flødekaramel, hasselnød og rom - her er noget for enhver smag.

Netpris grænsehandel har billige varer og rigtig ofte ekstra gode tilbud. Køb dine Big Ben Blande Karameller på Netpris billigt, og få dem bragt hurtigt til døren - så slipper du for turen til grænsen.

Varedeklaration:
GLUSOSESIRUP, sukker, hærdet vegetabilsk fedt, sødMÆLKspulver, salt, lakridspulver, aroma, kakaopulver, HASSELNØDDER , gelatine, farvestof: E153 Kan indeholde spor af GLUTEN og SOJA.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi (kj/kcal) 1629/389
Protein 1,0 g
Kulhydrater 90,0 g
Fedt 7,0 g
salt 0,89

Se også vores andre karameller til billige priser herunder.

Se flere karameller her

Yderligere information

Varenummer 5701049222112
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser