spar 220,-
I forhold til Danmark

Belvedere Vodka Intense 50% 1 L

429,95 kr
1 Liter
Pris i danmark 649,95 kr
ELLER

Detaljer

Belvedere Vodka er den originale og sandt udtryk for luksus vodka, skabt af 600 års polsk vodka-making tradition. Vodka i sig selv er altid autentisk, og aldrig kunstig.

Næse: Forførende noter af rig vanilje, fløde og karamel.

Smag: Dyb og koncentreret smag af creme karamel, mørke krydrede krydderi og rige bitter chokolade.

Finish: Vedvarende med noter af fløde, vanilje og sød krydderi.

Belvedere Intense er en dristigere version af Belvedere Vodka som hæver og intensiverer særlige karakteristika Dankowskie rug. Fortyndet med mindre vand til 100 bevis (50% ABV), er vodka dobbelt filtreret gennem trækul for at give en forfriskende tekstur og kompleksitet, fremhæver en fin balance mellem elegance og styrke - en realisering uovertruffen ved andre højere styrke vodka.

Så køb Belvedere Vodka Intense i dag til en billig pris i forhold til kvaliteten eller find masser af vores andet spiritus på tilbud nedenfor:

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Belvedere Vodka Intense på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se mere spiritus her

Yderligere information

Varenummer 5901041003072

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.