spar 215,-
I forhold til Danmark

Stroh Jägertee 40 % 1 L

134,95 kr
1 Liter
Pris i danmark 349,95 kr

Detaljer

Stroh Jägertee er en typisk østrigsk specialitet efter en gammel opskrift.

1 del Stroh Jagärtee blandes med 3 dele varmt vand, og du har en dejlig Jagärtee som den nydes i Alperne, såvel som en råkold vinterdag i Danmark.

Så køb en kvalitets sprititus i dag til en billig pris eller se flere af vores mange produkter, som er spækket med tilbud til gode priser!

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Stroh Jägertee på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se mere spiritus her

Yderligere information

Varenummer 9001700090408

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.