Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 209,96
I forhold til Danmark

Stroh Jägertee 40 % 1 L

139,99 kr
1 Liter
Pris i danmark 349,95 kr
ELLER

Detaljer

Stroh Jägertee er en typisk østrigsk specialitet efter en gammel opskrift.

1 del Stroh Jagärtee blandes med 3 dele varmt vand, og du har en dejlig Jagärtee som den nydes i Alperne, såvel som en råkold vinterdag i Danmark.

Så køb en kvalitets sprititus i dag til en billig pris eller se flere af vores mange produkter, som er spækket med tilbud til gode priser!

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Stroh Jägertee på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se mere spiritus her
Alkohol: 40 %

Yderligere information

Varenummer 9001700090408
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser