Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

Spendrups Premium Gold 5,9% - 24x33 cl

79,95 kr
7,92 Liter
Pris i danmark 0,00 kr
ELLER

Detaljer

Spendrups Bryggeri Premium Gold er en pilsner med tysk humle får hendes dejlige blomsteragtige noter af aromhumlen Tettnanger. Den lidt højere alkoholindhold betyder også, at endnu flere aroma og smag er fremhævet.

Aroma: Let brödig duft med noter af humle og malt.
Smag: Afbalanceret bitterhed og en lang eftersmag.

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser

Varedeklaration
Vand, bygmalt og humle
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) 251/60
Protein 0,5 g
Kulhydrater 3,0 g
Fedt 1,0 g

Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på øl. Få dine Spendrups Premium Gold billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere svenske øl her.

Yderligere information

Varenummer 7310403015635
Shobr Import Gln Ikke tilgængelig

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser