Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 4,96
I forhold til Danmark

Ritter Sport Marcipan, mørk chokolade 100 g

9,99 kr
0,10 Kg
145,00/Kg
Pris i danmark 14,95 kr
ELLER

Detaljer

Marcipan findes i mange forskellige former, men vores favorit er kvadratisk. Det er simpelthen den bedste måde til at understrege denne fantastiske kombination af søde californiske mandler, en smule bitre mandler og fast, mørk chokolade.
Beklager, marcipanbrød.

Ingredienser
Sukker, kakaomasse, MANDLER (16%), kakaosmør, invertsukkersirup, emilgator sojalecithiner, naturlig aroma, fugtbevarende middel: invertase.

Næringsindhold pr. 100 g af varen
Energi 2063 kJ / 493 kcal
Fedt 27 g
Kulhydrat 53 g
Protein 6,7 g
Kost fibre 0 g
Salt: 0,0 g

Hos Netpris er der ikke pant på dåser eller flasker, da du køber dine sodavand fra Tyskland til Danmark. Se iøvrigt vore Handelsbetingelser.

Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på sodavand. Få dine Seven Up Light billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere sodavand her

Yderligere information

Varenummer 4000417025005
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser