Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

Goji Berries 80 g - EU Organic - Superfruit

49,99 kr
0,08 Kg
Pris i danmark 0,00 kr
ELLER

Detaljer

Goji Berries 80 g - EU Organic - Superfruit

Premium kvalitet!

Spis en håndfuld gojibær om dagen, som de er, sammen med müslien. Eller hvorfor ikke blande dem i en smoothie? Du kan også anvende dem i rawfoodboller, madlavning eller prøve at koge te på dem. Gojibær er blevet spist igennem umindelige tider i Asien. Bærret er tørret og indeholder ingen tilsat svovl.

I Asien er de såkaldte "goji berries" blevet spist gennem årtusinder. Gojibærret er en af vores mest komplette fødevarer og er blevet indtaget i umindelige tider i Asien! Historierne er mange omkring gojibærret, og det er også kendt under navnene Wolfberry, Gou Qi Zi og The Happy Berry.

Superfruit anbefaler, at man spiser gojibærrene, som de er, gerne en håndfuld hver dag, grundet deres sunde egenskaber. Man kan med fordel blande bærrene i müslien eller en smoothie, spise dem som snacks eller anvende dem til madlavning i f.eks. salater.

Ingredienser: Gojibær (Lycium barbarum L.)
Oprindelse: Kina
Klassificering: 1 (Højeste klasse)
Svovl: Ikke tilsat svovl

Næringsindhold pr 100g
Energi1268 kJ/302 kcal
Fedt2 g
heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrater55 g
heraf sukkerarter50 g
Protein11 g
Fiber10 g
Salt1 g

Yderligere information

Varenummer 7350039931626
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser