spar 49,96
I forhold til Danmark

G:N Cool Grape Long Drink 4,7% 24x33cl

129,99 kr
7,92 Liter
Pris i danmark 179,95 kr
ELLER

Detaljer

G:N Cool Grape Long Drink er en drink med en frisk smag af grapefrugt, som nydes bedst afkølet - og er perfekt til en varm sommeraften på terrassen. Cool Grape er produceret i Danmark af Royal Unibrew.

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser.

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine G:N Cool Grape Long Drink på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere drinks og ciders her

Yderligere information

Varenummer 4740098079064

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.