Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 49,96
I forhold til Danmark

G:N Cool Grape Long Drink 4,7% 24x33cl

129,99 kr
7,92 Liter
Pris i danmark 179,95 kr
ELLER

Detaljer

G:N Cool Grape Long Drink er en drink med en frisk smag af grapefrugt, som nydes bedst afkølet - og er perfekt til en varm sommeraften på terrassen. Cool Grape er produceret i Danmark af Royal Unibrew.

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser.

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine G:N Cool Grape Long Drink på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere drinks og ciders her

Yderligere information

Varenummer 4740098079064

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser