Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 59,01
I forhold til Danmark

Fanta Raspberry Passionfruit 24 x 33 cl

84,99 kr
7,92 Liter
Pris i danmark 144,00 kr
ELLER

Detaljer

Fanta Raspberry Passionfruit 24 x 33 cl

Klar til en FANTAstisk nyhed? En ny Fanta smag har ramt Danmark.

Fanta Raspberry Passionfruit er en forfriskende læskedrik med hindbærsmag, som vi kender det fra den røde hindbærvand, men med en twist af passionsfrugt, der giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige.Ingredienser: Vand, sukker, juice fra koncentrat 3% (appelsin 2,8%, hindbær 0,1%, passionsfrugt 0,1%), kuldioxid, surhedsregulerende middel (E330, E296, E576), konserveringsmiddel (E202), frugt- og vegetabilsk koncentrat (solbær, gulerod), stabilisator (E414, E445), sødestof (steviolglycosider), antioxidant (E300), naturlige aromaer.

Energi (kJ) 177 kJ
Energi (kcal) 42 kcal
Fedt 0 g
-heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 10.2 g
-heraf sukkerarter 10.2 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på sodavand. Få dine Fanta Raspberry Passionfruit billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere sodavand her

Yderligere information

Varenummer 5740700987168
Shobr Import Gln Nej

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser