Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 19,01
I forhold til Danmark

Chili Skud Ghost Bitter - Vindstyrke 12 - 20% 70 cl

109,99 kr
0,70 Liter
Pris i danmark 129,00 kr
ELLER

Detaljer

Chili Skud Ghost Bitter - Vindstyrke 12 - 20% 70 cl

CHILI SKUD vindstyrke 12 er en ægte manddomsprøve! Et shot lavet på vodka med en vild kombination af lakrids og den stærke Carolina Reaper chili. En smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Hjertet slår lidt hurtgere med en vindstyrke 12 og giver susen for ørerne. En ægte mundhest - hvor du for alvor bliver sat på prøve.

CHILI SKUD drikkes ved stuetemperatur.
Omrystes før servering.

Produktet er prøvesmagt og godkendt af Chili Klaus.


Ingredienser: vodka (fremstillet af melasse), glucosesyrup, sukker, vand, falavour, ammoniumchlorid, salt. Indeholder lakrids - folk, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå overdreven forbrug.
20% vol.

Yderligere information

Varenummer 5706844512734
Shobr Import Gln Ikke tilgængelig

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser