Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 135,-
I forhold til Danmark

Carlsberg Elefant 7,2% 24x33 cl

114,95 kr
7,92 Liter
Pris i danmark 249,95 kr
ELLER

Detaljer

Carlsberg Elefant 7,2% 24x33 cl. En god ramme elefantøl til en god pris her på Netpris. Den lyse stærke øl der bærer logoet med en af de fire elefanter fra Dipylonporten. Øllen er en af de stærkere i Carlsbergs sortiment og den kan fås lige her nemt og billigt. Hvis du er interesseret i andre fristende tilbud på øl eller andre former alkohol, så klik på linket nedenfor.

Varedeklaration
Vand, bygmalt og humle
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) 251/60
Protein 0,5 g
Kulhydrater 3,0 g
Fedt 1,0 g

Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på øl. Få dine Carlsberg Elefant billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere danske øl her.

Yderligere information

Varenummer 5740600400415
Shobr Import Gln Ikke tilgængelig

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser