spar 139,96
I forhold til Danmark

Boris Jelzin Vodka 37,5% 3L

239,99 kr
  • Køb 2 for 219,99 kr pr. stk. og spar 9%
3 Liter
Pris i danmark 379,95 kr
ELLER

Detaljer

En billig men god kvalitets vodka fra Boriz Jelzin. Den kan bruges til alle drinks og egner sig særdeleshed til weekendens sjov. Få den på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige priser.

En meget ren vodka opkaldt efter den russiske Boris Jelzin, den første præsident for Den Russiske Føderation. Vodkaen har en neutral duft med toner af bl.a. citrus, urter og kerner.

Netpris grænsehandelen lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Boris Jelzin Vodka 37,5% 3L på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen.

Se mere vodka her

Yderligere information

Varenummer 3500610033445

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.