Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 139,96
I forhold til Danmark

Boris Jelzin Vodka 37,5% 3L

239,99 kr
  • Køb 2 for 219,99 kr pr. stk. og spar 9%
3 Liter
Pris i danmark 379,95 kr
ELLER

Detaljer

En billig men god kvalitets vodka fra Boriz Jelzin. Den kan bruges til alle drinks og egner sig særdeleshed til weekendens sjov. Få den på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige priser.

En meget ren vodka opkaldt efter den russiske Boris Jelzin, den første præsident for Den Russiske Føderation. Vodkaen har en neutral duft med toner af bl.a. citrus, urter og kerner.

Netpris grænsehandelen lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Boris Jelzin Vodka 37,5% 3L på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen.
Alkohol: 37,5%
Se mere vodka her

Yderligere information

Varenummer 3500610033445
Shobr Import Gln Ikke tilgængelig

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser